Aankondiging toernooien voor scholieren!


Scholierenkampioenschap Schaken 2013 

Een gezellig toernooi voor iedereen die schaken leuk vindt! 

De Schaakbond Groot-Amsterdam organiseert een individueel kampioenschap voor scholieren in de regio Groot Amsterdam. (Amsterdam en omstreken en Almere). Het toernooi wordt gehouden op 3 en 10 november 2013.

Voor wie? Voor alle kinderen in de basisschool (groepen 1-8)  Voor alle jongeren in VO klassen 1-3  Voor beginners, schoolschakers en clubschakers  Voor veel schakers is dit het eerste toernooi waar ze aan meedoen!

Wanneer:
zondag 3 november van 10.00 tot 13.00 uur:  • finale Groepen 4 en lager • voorronde Groep 5 • voorronde Groep 6

zondag 3 november van 14.00 tot 17.00 uur: • voorronde Groep 7 • voorronde Groep 8 • finale Brugklassers • finale VO klas 2-3

zondag 10 november van 12.00 tot 17.00 uur:  • finale Groep 5 • finale Groep 6 • finale Groep 7 • finale Groep 8

Waar: Ignatius Gymnasium  Jan van Eijckstraat 47, 1077 LH Amsterdam (Zuid) 

Op 3 november is in de ochtend en in de middag plaats voor maximaal 150 schakers. Schrijf je dus zo snel mogelijk in! Het inschrijfgeld is € 3,00, te betalen op 3 november in de toernooizaal.

In alle groepen zijn veel prijzen te winnen. Natuurlijk zijn er bekers voor de kampioenen en de andere kinderen die op de hoogste plaatsen eindigen in hun Groep. Daarnaast zijn er extra prijzen te winnen en is er een prijsvraag. Ook het hoogst eindigende meisje krijgt een prijs.

Hoe geef je je op voor dit toernooi ?

Stuur je inschrijving per e-mail op promotietoernooi@xs4all.nl. Vermeld je naam, adres, geboortedatum, op welke school je zit, en in welke groep, of je al lid bent van een schaakclub, en tenslotte van wie je schaken hebt geleerd of van wie je schaakles krijgt. Om niets te vergeten kun je ook het inschrijvingsformulier invullen en verzenden aan: promotietoernooi@xs4all.nl